Over ons

Ciska de Rat is een 7-koppige stampende ska-band uit Enschede. Samen nemen zij bekende binnen- en buitenlandse hits op de schop en bouwen hier hun eigen ska-versie van. Geen klassieker is veilig voor het geweld van de zeven studenten uit het oosten des lands. Van Herman van Veen tot Queens of the Stone Age, van Rihanna tot Nancy Sinatra. Ciska de Rat maakt met nummers als Take On Me, Venus en Mamma Mia iedere avond, op geheel eigen wijze, tot een springend feest. Begin 2008 kwam de band voor het eerst bij elkaar, sindsdien hebben ze opgetreden op verschillende podia in Nederland.

Volg ons ook via Twitter en Facebook!

Maurits

Maurits

Zanger en de onvervalste benjamin van de band. Laat ondanks deze niet gemakkelijke combinatie vele harten op hol slaan.

Amber

Amber

Verdient twee pluspunten als enige vrouw in een band vol mannen. Is daarom ook geen katje om zonder handschoenen beet te pakken.

Pim

Pim

Verloor zijn positie als man met het meeste borsthaar aan Robin. Heeft gelukkig nog wel de grootste toeter van de band.

Enzo

Enzo

Pianist, organist, mondharpist en over het algemeen producent van de wonderlijkste geluiden. Kan niet vertrouwd worden met sleutels van slaapadresjes.

Stefan

Stefan

Met recht een ware jukebox. Kan alles spelen wat niet door Metallica is geschreven. Is verder ook niet vies van een scheurend solootje hier of daar.

Robin

Robin

Staat vooral bekend om zijn vliegensvlugge vingers en onnavolgbare verhalen. Kent ook alle liedjes van WC Experience uit zijn hoofd.

Fabian

Fabian

Een echte ras-chaoot. Is misschien juist hierdoor buitengewoon geschikt om de rest van de muzikale chaos te sturen en bijeen te houden.

Foto's en video's

Enkele impressies van onze optredens

Neem contact op

Zoek je een leuke band voor een feestelijke gelegenheid, aarzel niet!

Contactinformatie