Over ons

Sommige dingen liggen nu eenmaal vast: De zon komt op in het oosten, politici worden het nooit eens en bij Ciska de Rat is het altijd feest. Deze 8-koppige stampende ska-band uit Enschede weet wat jij wilt horen, voordat je het zelf weet. Op geheel eigen wijze steken ze bekende klassiekers en nieuwe hits in een springend brasjasje. Van Herman van Veen tot Queens of the Stone Age, van Rihanna tot Nancy Sinatra. Stilstaan is geen optie, meezingen gaat vanzelf. Vergeet de Duyvis, vraag Ciska de Rat als er een fuif is.

Volg ons ook via Twitter en Facebook!

Floor

Floor

Vrouw, blond, zangeres van Ciska de Rat. Zijn er mannen die níet in de rij staan?

Thijs

Thijs

De verloren zoon die tot inkeer kwam. Kent vele kunstjes, maar eigenlijk alleen op z’n saxofoon.

Pim

Pim

Verloor zijn positie als man met het meeste borsthaar aan Robin. Heeft gelukkig nog wel de grootste toeter van de band.

Enzo

Enzo

Pianist, organist, mondharpist en over het algemeen producent van de wonderlijkste geluiden. Kan niet vertrouwd worden met sleutels van slaapadresjes.

Stefan

Stefan

Met recht een ware jukebox. Kan alles spelen wat niet door Metallica is geschreven. Is verder ook niet vies van een scheurend solootje hier of daar.

Robin

Robin

Staat vooral bekend om zijn vliegensvlugge vingers en onnavolgbare verhalen. Kent ook alle liedjes van WC Experience uit zijn hoofd.

Fabian

Fabian

Komt steeds vaker uit zichzelf naar de repetities. Drumt een stuk strakker sinds hij tijdens de optredens op rantsoen is gezet.

Reinier

Reinier

De benjamin van de band. Werkt als smeerolie op de blazerssectie, maar dan eigenlijk vooral waar het de danspasjes betreft.

Foto's en video's

Enkele impressies van onze optredens

Neem contact op

Zoek je een leuke band voor een feestelijke gelegenheid, aarzel niet!

Contactinformatie